zaterdag, januari 06, 2007

Een minicruise

Donderdag 23 november hebben we samen met Henk en Riekje een minicruise naar Hull gemaakt.De Prince of Hull lag in de haven bij Hoek van Holland. We moesten om 19.00 inchecken. We waren ondanks het drukke verkeer precies op tijd.
Het was een gigantische boot en soms was het moeilijk de weg te vinden. Op de boot kregen we een scandinavisch buffet.


De volgende morgen zouden we met een bus een bezoek aan York brengen. Het Ënglish Breakfast moesten we snel afwerken om die bus te halen. Die kwam pas veel later omdat er een ongeluk gebeurd was.













York is een prachtig stadje met leuke winkeltjes en markten. Ook hebben we de catacomben van de Yorkminster bekeken met behulp van een geluidsbandje waar allerlei wetenswaardigheden op stonden. Voordat we terug gingen genoten we nog van een echte english tea met scones. We waren na hardlopen (we hadden ons in de weg vergist)nog net op tijd bij de bushalte.
Op de terugweg hadden we weer een scandinavisch buffet waarna Henk en ik nog Black Jack gespeeld hebben. Het was natuurlijk de bank die won.

Het was een erg leuk reisje dat je het gevoel gaf dat je er een week tussen uit was geweest.

1 opmerking:

Georg Muntingh zei

Het ziet er heel leuk uit op de foto's. Erg fijn dat je met een lang weekend het gevoel kan hebben er een week tussenuit te zijn.