zaterdag, januari 27, 2007

Een prachtig bruidspaar.

Een prachtig bruidspaar.

Gisteren zijn Barbara en Gerard in het huwelijksbootje gestapt.
Barbara was echt een prachtige bruid.



Het huwelijk werd voltrokken in de raadszaal van het gemeentehuis in Emmeloord.
De ambtenaar van de burgelijkestand betrok in haar toespraak alle neven en nichten door ze met name te noemen.
Roel mocht het bruidspaar de ringen brengen. De eerste zoen vond de ambtenaar onvoldoende en moest dus dikketjes overgedaan worden.
Daarna kwamen we bijelkaar in de Wipkip te Lutjegeest. Het is een restaurant dat qua sfeer deed denken aan een Deense "kro". Er hangt zoveel meer sfeer dan in moderne restaurants.
Het buffet met allerlei vis- en vleessoorten, salades en nasi met saté was heerlijk. Het toetje werd opgediend met vuurwerk er boven.

De moeder van de bruidegom bood het bruidspaar een beeldhouwwerk aan waarin ze symboliseerde dat we niet alles alleen kunnen doen en vele handen
ons ondersteunen.


Niet alleen Barbara en Gerard hadden de dag van hun leven. Ook Roel, Joaz, Alba, Geo, Jelmer en Marlike genoten van het ongedwongen feest.












's Avonds werd het feest voortgezet met vrienden en vriendinnen van het bruidspaar.
Dat hebben we niet helemaal kunnen bijwonen omdat Annamarie de volgende dag al weer heel vroeg op moest. We vonden het fijn dat wij ook uitgenodigd waren en wensen Barbara en Gerard een lang en gelukkig leven toe.

meer foto's zien te zien in Gerard en Barbara

2 opmerkingen:

Georg Muntingh zei

Het ziet er heel gezellig uit, en wat zijn de kinderen groot aan het worden... Ik had er graag bij willen zijn.

Eelke zei

Goh, leuk om via Ate's blog weer eens een kijkje te nemen bij de familie Muntingh uit Zevenhuizen. Goed dat we de mannen allemaal nog herkennen!!! De weddenschap loopt wie het eerst zorg draagt voor een opa en oma aan de Veldstreek.
Met een zwierige groet,
Eelke en Renate de Vries